Nehirr88k Haftam bitimi itibariyle kızım kıpır kıpırdı özellikle kahvaltı yaptiktan sonra ama bu sabah çok hareketsiz ve çok korkuyorum biliyorum bu haftalarda çok düzensiz olurmuş ama elimde değil içimde korku var 😔
ecembugra53 Nehirr88k canım bebeğin daha hareket için cok erken ama bu haftalar düzensiz cok olır korkma Allah’a güven
mlsmrtgl Nehirr88k İyi düşünün iyi olsun . Bu haftalarda düzensiz olduğunu biliyorsunuz zaten. İçiniz rahat etsin diye bir parça çikolata yiyip su için . Solunuza uzanıp bekleyin ☺️
Asel61 Nehirr88k çok erken daha ben 25. Haftadan sonra hissettim tam anlamıyla o yuzden kokrmana gerek yok cnm
CansuDemir Nehirr88k 30dan sonra az bi dur ah canım midem diyorsun.Sonra 33-35 dedi mi canım kaburgalarım filan 😂 Normal öyle sürekli kıpırdamasını beklemeyin ki henüz öyle her hareketini hissedemezsiniz.
Nehirr88k ecembugra53 belki diyorum hareket ediyo ama ben hissetmiyorum ilk gebeligim ama erken hissettim ve bâriz hareketleri netti 😓 belkide bianda olduğu icin böyleyim 😓
Ebru222 Bende 23+6 haftalık hamileyim. Geçen hafta kıpır kıpır olan bebeğim bu hafta çok az hareket ediyor normal mi.
mlsmrtgl Ebru222 23+4 ün bendede öyle bir gün çok hareketliyken iki gün hareketsiz oluyorsun. Doktor normal olduğunu aslında hareket ettiğini ama bizim her hareketi hissetmediğimizi söylemişti. Endişe etmeyin
ecembugra53 Nehirr88k canım hissedersin haftan normal ama düzensiz olır hareketleri onu denek istedim ben
Ebru222 mlsmrtgl inşallah bir sorun yoktur ya. Çok korkuyorum. Hareket ediyor ama o kadar güçlü değil
Sermec27 Nehirr88k canım bebek hareketleri 25 haftaya kadar düzensiz olur sakın sıkıntı yapma ven 22 haftada bıle 2 gun hiç hissetmemiştim cok normal bu haftalarda