Denilotti keşke şikayet var sitesine şikayet etseniz. Okuyunca ben sinir oldum bu tarz muameleler devlet hastanesinde yapılıncada kabul edemiyorum insanın sınırlarını öyle bir zorluyorlar ki hani asla tasvip etmiyorum ama azıcık zayıf anınızda elinize dilinize zor hakim olursunuz ki zaten bütün sağlık çalışanları hasta psikolojisi eğitimi alır. zaten sen iyi bir ruh halinde değilsin karışında uslübu bozan birine ne kadar dayansbilirsin Bırak doktoru hemşireyi hastanedeki vezne görevlisi bile öyle azarlıyor ki yaşlı yaşlı amcaları teyzeleri belli ki okuma yazma bilmiyor, belli ki az işitiyor gerçekten dayanamıyorum. Keşke bazı sağlık çalışanları kendine çeki düzen verse insanlarında bir sınırı var. Vitali ye gelince daha önce bu hastaneden referans almak isteyen bir arkadaşın postuna yazmıştım. Arkadaşımın gebeliğinde 9 ay kontrolünü ve doğumunu yaptığı hastane bütün kontrollerde bebeğin tek elin bilekten olmadığını göremiyor ultrasonlarda ve doğumda öğreniyorlar. Artık nasıl cihazları ya da hekimleri varsa 🤷♀️