uleErenTozkoparan Kızlar oğlumun ismi eren kızım olacak Allahın izniyle ama isimde kararsızım hep şimdide erva mı elif mi ikisi arasındayım sizce hangisi ?
Saganak uleErenTozkoparan çevremde ne kadar elif varsa adı gibi dik başlı laf söz dinlemez kendi başına buyruk erva nın anlamını bilmiyorum ama ablam elif koyduğu için çok pişman sizi bilmem ama ismin karakteri etkilediğini düşünüyorum ben
MuratZeynepDiner uleErenTozkoparan Erva çok var gecen alısverişe gittim herkes erva die seslendi ne cok varmıs die düşündm.Elif cok daha narin ama elifi tek basına önermıolar dik başlı oluyorlarmıs.elir Beren güzel oalbilir mesela☺
uleErenTozkoparan gkceozsy evet ama aynısı gibi eren ceren 😊çok kararsızım bu isim konusunda ya çok zormuş isim katmak
uleErenTozkoparan Saganak evet etkiliyor bende inanıyorum erva naif zarif demekmiş birde peygamberimizin halasının ismiymiş çevremde hiç erva yok elif çok ama kime sölediysem güzel değil kaba diolar
uleErenTozkoparan MuratZeynepDiner evet dik başlı olduklarına katılıyorum ama sesleniş açısından elif daha güzel ervanında anlamı güzel çok zormuş bu isim şeysi 😊
Hatunnn uleErenTozkoparan erva aslinda bazi kynaaklarda erkek ismi oldugu yaziyor ama kizlara kullanildigi icin kiz ismi olarak kalmis🙂