cico-20 Kızlar yarın 37+0 oluom ve catı muayenem var aşırı tırsıorm. Raahtlamaya ıhtycm vr yaptıranlar yazablrmı bsylr☺️🙏🏻
Pnr-omr cico-20 canım ben de dün oldum hiçççççççç acımıyor sen kendini rahat bırak hiç anlamıyorsun valla
Gunayaltundas cico-20 Daha geçen perşembe çatı muayenesi oldum bende çok korkuyordum çünkü herkes böyle acıtıyor yok şöyle ağrı oluyor diye söylüyordu valla hiçte söylenildiği gibi değil hiç hissetmedim bile hiç gözünüzü korkutmayın içiniz rahat olsun
Sulenur06-19 Canım hiç korkulacak bir şey yok . Muayene sırasında kendini kasma ve sıkma çok rahat ve acısız geçer inşallah 😊
Mervecan80 36 +5olduk çatı muayenemde 2 bucuk santim açıklık çıktı ama bende hiç doğum belirtisi yok eve gönderdi doktorum ne yapmam lazım
helen20 Hiç korkmayın, kasmamaya çalışın, biraz rahatsız olabilirsiniz ama kısa sürüyor. Ben bu hafta oldum ve ne yazık ki normal doğum önermedi doktorum 😢
ArasMom34 Erken doğum riskinden 33. Haftadan beri kaç kere çatı muayenesi oldum sayamadım ama ilk yapılacağı zaman buradan okuduklarım yüzünden bende aşırı çok korkuyordum inan bana abartıyorlar bence yada acı eşiği nasıl düşük bilmiyorum artık hemencik geçiyor zaten bak cuma günü gene çatı muayenesi olcam 🙈
ArasMom34 cico-20 buradaki kötü yorumları unut kuzum giderken çatım dar olmasına rağmen bunları söylüyorum düşün
cico-20 ArasMom34 tamam gayet kendımı telkın edıyorum hersy cok guzel gecıcek dıe tesekkr ederm cnm😘😊
Busrabdullah_123 ArasMom34 inşallah Bndede öle olur canım 30. Haftada çatı muaynesi yapılmıyor demi nst ye baglaniliyirmu birde 3p.haftada bilgin varmi
ArasMom34 Busrabdullah_123 erken riskin falan yoksa yapılmıyor genelde doktorlar 37. Hafta uygun görüyor çatı muayenesi nstyede 35. Haftada başlayan doktorlarda var 36. Da başlayanlarda oluyor canım inş sende seninde çatı muaynen güzel olur🙏