Merveerhannn Kızlar 9 +1 im. Ve hamileliğin başından beri tansiyon problemi yaşıyorum. 10 a 5 geziyorum devamlı. Baş dönmesi ve baş ağrısı nedenim bu olmalı. Bu problemi yaşayan var mı , neler yapıyorsunuz nolur anlatın
Dmlkrts Merveerhannn 33 olduk bizde ama basından beri aynı sorun bende de var en büyük etkisi baş agrısı ve halsizlik yapiyor bende bütün günü yatarak geciyorum neredeyse Allah yardmcmz olsun insallah
Mervella34 Aynı durumu bende yaşadım hamileliğimin başlarında 9’a 4 tansiyonla gezdiğimi bilirim o zaman ki doktorum tuzlu ayran önermişti ama tabi ki tuz oranını abartmadan daha sonra kendiliğinden toparlandı tansiyonum çok şükür şimdi 11-7 genel itibariyle ☺️
Mervella34 Merveerhannn çok abartmadan günde bir bardak olmak şartıyla ama doktorum bana bu şekilde belirtmişti çünkü 🙈☺️
Niluck Biraz tuzlu şeyler ye sarımsak limon gibi tansiyon düşürücü şeylerden uzak dur , koltuğa yada yatağa uzandığın da başının altına yastık koyma ayaklarının altına koy öyle tansiyonu dengeleyebilirsin . Tuzlu ayran iç ☺️ geçmiş olsun
Merveerhannn 06minigimym niye böyle tansiyon düşüklüğü yaşanıyor doktorunuza danıştınızmı hiç. İçtiğimiz ilaçlardanmı acaba
Merveerhannn Dmlkrts allah yardımcımız olsun sende arkadaşların söylediği gibi tuzlu ayran falan iç hergün iyi gelir bi nebze
melike14 Canım bende hep 8/5 7/4 tansiyonla yattım bianda düşerdi nabzım hızlanırdı halsizleşir baygınlık geçirme derecesine geçerdim. O an hemen ayaklarımın altında bol yastık koyup başımı düz bir yere uzatırdım tuzlu bir ayran içerdim. Birde yemeklerini ve ara öğünlerini asla aksatma aç kalmak da tansiyonumu düşürüyordu. Doktoruma sorardım hep içten ikiz gebeyim ikizlerde olur derdi. Merak etme 13/14. Haftalardan sonra yavaş yavaş düzelecek 24.haftamdayım benim şuan 12/7 şükür