plakayerli Arkadaşlar ben pek su içemiyorum canım istemiyor ne kadar içmeliyiz sizler ne kadar içiyorsunuz
Aysesen80 plakayerli bende çok içemedim günlük 2 litre diyorlar ya hiç o kadar içemedim Bi sıkıntım yok çok şükür 38 haftalığım susadıkca içiyorum genelde
Unlukacar plakayerli canım su içmek vücuttaki su ihtiyacı ve ödem için çok önemli ben günlük 2.5 litre su içiyorum ki doğumdan sonrada mutlaka süt yapması için içmen gerekecek
EsinCemreDogan plakayerli Çok önemli aslında. İlk hamileliğimde sıkıntısını yaşadım. Son ayımda bebeğimin suyu azaldı ve mecburiyetinde sezaryen oldum. Lütfen ihmal etmeyin. Elma dilimleyip tatlandırın belki öyle içersiniz.
fatosd84 plakayerli ben 2 litre içiyorum şişem var onu bitirmek için uğraş veriyorum bitirmeden içim rahat etmiyor.
Aysesen80 Unlukacar ben çok su içmedim ama hiç çdemim yok diyebilirim su bazı insanlar içemiyo ben hamilelikte öncede pek içemezdim doğumdan sonrada süt için içmezsem alternatif besinlerden yicem mesela bulgur pilavı gibi
Unlukacar Aysesen80 canım sende olmadı diye başkasında olmayacak anlamına gelmiyor belki böbreklerinde sorun olacak normalde zaten günlük vücudun su ihtiyacı var aldığınız süt çay vs gibi içecekler suyun yerini tutmaz ki
fatosd84 plakayerli doktorum da farkediyor su içtiğimi bebeğin suyu iyi diyor o yüzden suyu mutlaka içmek zorundayız
Aysesen80 Unlukacar tabi canım ben o yüzden arkadada sen de içme bişey olmaz vs demedim şu an için Bi sorun yok bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem
Mervenur_kcbs Ben hergün en az 2 litre su içerim belki daha fazla bebeğin sağlığı için önemli önem göster kuzu şişe al küçük bunu bitircen de şartlandır kendini
esrAlp plakayerli günde dört beş litre içiyorum içmezsem idrar yolu enfeksiyonum başlıyor içtikçe içesi geliyor insanın😅
Unlukacar Aysesen80 ama biz insanlar direk deriz ki aaaa bak oda içmemiş birşey olmamış olanı direk hafızaya alır uygularız
plakayerli Yorumları gördüm koşa koşa su almaya gidiyorum 😄 haklısınız zaten kan verirken bile hemşire vücudun susuz kalmış kanın gelmiyo dedi teşekkür ederim hepinize
Prenses23 plakayerli günde 15 bardak içiyorum. Önceden de öyle içerdim. Özellikle gebelikte enfeksiyon ihtimali yükseldiği için bizi en iyi su korur. Sürekli gözünün önünde olur ve gün içerisine yayarak içersen hedefini tamamlarsın 😍💕
minikcasper plakayerli ben hamilelikten öncede su tüketimim vardı ben seviyorum suyu o yüzden zorlanmıyorum içerken zaten kendiliğimden içiyorum canım istiyo içmeyi. Matara alın yanınızda dursun yudum yudum içersiniz birazda zorlayın kendinizi.