17374949 Merhaba kızlar, artık hastanede sezeryan öncesi covit testi yapıyorlar biliyorsunuz acaba pozitif çıkan var mı hiç bi belirti olmasad yani merakım şu olduki pozitif çıktı nasıl bir yol izliyorlar
Unlukacar 17374949 canım özel hastaneler pandemi Hastanesi olmadığı için devlet hastanesine sevk ediyorlar yanı benim hastanem öyle
17374949 Unlukacar yaa peki ben isteğe bağlı sezeryan olucam devlette isteğe bağlı yapmıyor sezeryani nasıl olacak
Unlukacar 17374949 Aynen canım normal doğuma alıyorlarmış zorda kalınca sezeryan ben oyüzden korkudan dışarı çıkmıyorum eşimede çift maske taktırıyorum iş yerinde ben doktorundan da hastanemden de çok memnunum devlete gitmek istemiyorum sende koru canım kendini Allah’ın izniyle birşey olmaz 🙏🏼
17374949 Unlukacar ayy umarım bisey olmaz canım şu bilgi bile tedirgin etti benide insallah olmaz siz kaç haftalıksınız
Unlukacar 17374949 bende tedirgin olduğum için kendimi evde karantinaya aldım canım 34+5 olduk 37. Haftada çatı muaynesi olacağım canım
Unlukacar 17374949 Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin koru canım kendini Hiç birşey olmaz darısı benim başıma inşallah 🙏🏼