Yasemincanakci Guluss35 doğuma çok az kalmış :)) sağlık olsun doğumdan sonra emzirme döneminde umarım hızlıca verirsiniz 😇
Yasemincanakci Byzaoz bende çok hızlı kilo alıyorum diyetisyenle bu süreci devam ettirmek benim için daha iyi olacak :) devlet hastanesindeki diyetisyene gideceğim bakalım neler söyleyecek :))
Byzaoz Yasemincanakci benim doktorumda diyetisyenle devam etmelisin dedi ama ben gitmedim. Dediklerini birebir uygulayamiyorum çünkü oncesinde gitmistim. Artik ekstra dikkat ederek devam edicem mecbur ☺️
Deryaa0623 -Aysenur- sezeryan olcak ama doktorum kiloyla ilgili istersen normal yapabilirsin dedi ama benim yüksek tansiyon hastalığım var ondan dolayı sezeryan olacak riske atmak istemedi
GizemAykut07 Yasemincanakci 65 ile hamile kaldim suan 35+4 haftalık hamileyim şuan 80 kilo olmusum 15 kilo ile yola devam ediyoruz bakalim kac kilo daha alicaz 🙈
Yasemincanakci Sibelyldz maşallah çok iyi😌 inşallah üstüne de almadan bu kiloyla doğum yaparsınız umarım emzirme sürecinde de hemen verirsiniz 🙂
halitefe Yasemincanakci 55 kiloyla başladım 19. Haftada 58 oldum umarım az az giderim son aylar kendimi kaybetmem
mucizem-21 Yasemincanakci 59 la hamile kaldım şuan 20 haftalığım 61 kiloyum. 1 ay içinde aldım 2 kiloyu da öncesinde hiç kilo almadım😊