almasduygu1990 gul79413 belki bildiğiniz size veya arkadaşlarınıza yardım eden klinikler var. Yurtdışında da olabilir.
gul79413 almasduygu1990 Avrupa bu konuda biraz pahalı. Birkaç ay önce TVde bir klinik hakkında haber izledim. O klinikte taşıyıcı annelik prosedürü uygulanır. İsmi hatırlamıyorum sadece Kievde bulunduğunu hatırlıyorum. Araştırabilirsiniz. Belki size de yardımcı olurlar.
almasduygu1990 gul79413 teşekkürler mutlaka inceleneceğim. Taşıyıcı annelik prosedürü Türkiyede yasak olduğunu biliyorum. Avrupada da birçok ülkede yasak.
Selin3406 Düştükten 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ama eğer küçük haftalık bir düşük se hemen hamile kalınabiliyormuş şansım ondan yana.
minnakanneeee almasduygu1990 ben kaldım sadece biraz ara vermen lazm bir üç ay felan bekle sonra ovulasyon günlerini takip et yumurtlama günlerine yakın eşinle birlikte ol Allah’ın izniyle hamile kalırsın
almasduygu1990 sevalatman90 ben bu prosedüre girmediğim için hiç bir şey deyimem ama internette incelediğim ve okuduğum kadar iyi