Dlngnz Byzaoz https://www.ismininanlamibu.com/zumra-isminin-anlami-kuranda-geciyormu-caizmi-uyumlu-unlu-isimler-arapca-osmanlica-yazilisi
Zeynepalya58 Leylaozcan bende zeynep alya koymayı düşünüyorum anlamı güzel aslında neden aklınızı karıştırıyor ki
dmt92 ilay ismini cok duyar oldum. türkiyede kiz ismi olarak geciyor ama yurtdisinda %90 erkek ismi. Incilde hz. Davudun arkadasi olarak geciyor. eger yurtdisinda yasayan annelerimiz varsa bilgilendirmek istedim türkiyede sorun olmaz zaten. saglikla gelsin yavrucaklar 🤲🏻
Esila1716 Leylaozcan ben kulağa hoş geliyor naif bir isim olduğu için istiyorum isimlerin anlamlarina çok takılmiyorum kuzum aşırı kötü bir anlamı olmadigi sürece tabiki yoksa isim bulmak işkenceye dönüşebiliyor 😄
261018 Leylaozcan Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım 🌺 Aişe Hüma yada Erva ikisi de çok güzel ben çok beğeniyorum
NilGrl Plndemir ayy alin veya lina koymayan nadir kişilerdensiniz 😂 adıyla yaşasın iki ismide çok severim. Hele derin çok güzel 😊
Ortmenanne16 Leylaozcan beril,hüma,Zümra,rüya,elis,elisa,masal,mevsim,güneş, kumsal. Oğlum olacak ama kız olsaydi bu isimleri aşırı beğeniyordum 😊😊
NilGrl Leylaozcan Ben yeni nesil isimleri hiç sevmiyorum. Sanki masal kahramanı gibiler.. zeynep, hazal, buğlem, berra, belinay, berfin, masal bunlar varken alin nedir 🤦🏼♀️