MiniKaya Leylaozcan 🌸İKRA 🌸LİVA 🌸TURNA 🌸MEVA bu isimler hoşuma gidiyor kızım olsa bunlardan birini tercih edecektim 🥰
Dlngnz Leylaozcan benimde kızlarım olucak bu dört isim arasında kaldım belki sanada fikir olur 👩👧👧❤️ Elisa Hivda Zümra Hüma
Esraaelisa1 Leylaozcan Benim kızımın ismi Elisa olcak 👧 İlay Ece , Nare, Meyra , alin , lina , elizan, mihran , ☺️🥰
Aysesen80 Leylaozcan kızım olacak ismi ilay ❤️ ülkenin en güzeli demek Türkçe kökenli Bi isim dini anlamı yok size de uyarsa 😊
Beyziikoo Elif Zeyno 😍 Allah aşkına manası güzel, taşıyabileceği, kulağa güzel gelen isimler seçin. Yemin ederim okuduğum isimler bana yabancıymış gibi geliyor bazen 😁😁
Aysesen80 Girlpowerbabe çok güzell😍 verilen önerilerde cok sıkıldım hep lina linda elisa Zeynep vs hep Arapça kökenli. Amacım ırkçılık değil ama oldu bitti Türkçe kökenli isim istedim bu niyetle koyacaz inşallah saglıvakla kucagımıza alırız😍
Angelica İlay ı ben de çok beğeniyorum kızım olsa büyük ihtimalle onu koyacaktık🙂 başka beğendiklerim azra derin gülce birce mercan miray ayça
Girlpowerbabe Angelica Aysesen80 bizim için İlay ın ayrı bi güzelliği daha var benim ismim İlayda benim ismimin yarısı oldu babası çok severek ve isteyerek koymak istedi öyle karar verdik🥰
Aysesen80 Girlpowerbabe bak o da güzelmiş benden de sadece ay kısmını aldı 😂 ben ismimi hiç begenmiyorum umarım çocugum ismini sever :)
Girlpowerbabe Aysesen80 bence çok güzel bi isim seveceklerine eminim aslında çook da eski bir isim ama henüz tam anlamıyla keşfedilmedi, keşfedilmesin de🤭😊
Leylaozcan Gerçekten çok güzel isimler . İnşallah hepimizin bebeği sağlıcakla doğar kucagımıza alırız. Benim aklımda iki tane isim önerisi var. Alya ve Esila ❤️😇