Pelinc Küvet seti ve reflü yatağı aldım kaliteli ve çok güzel. Ama bulmak çok zor oldu birkaç şube gezmek zorunda kaldık. Eğer bulursanız kaçırmayın derim :)
minikcasper Seval22 evet burada da 3 kişiydik işte ama bazen kalabalık oluyo belli olmuyo ki hiç. Neyse dediğiniz gibi aradan çıktılar 💁🏻
Prensannesii38 minikcasper evet canım cocukla zor oluyor erken gitmesi curcuna bıde bıme gıtmıstım hamıleyken cok kotu sıra vardı
minikcasper melikeNr ben beğendim çoğu şeyi. Zaten fiyat performans olarak mükemmel kalite beklenmemeli sonuçta 10 liraya 5 liraya şeyler vardı.
minikcasper Reysare lanet olası arkadaşlarım evlenemedi bi 😅 şimdi ben vericem onlara bi hayırları yok 😅😅
Emrinee minikcasper şok markette herşey bulunmuyo yaa ..çalışanlarda çok ilgisiz burda …zorla çalışıyırlar sanki Bir ürün sordum katalogda vardı ..yok yok öyle bir ürün hiç deyip geçiştiriyorlar
minikcasper Emrinee annemin oradaki şokta genel olarak herşey oluyo ve bi ara çok güzel çalışanlar vardı valla baya samimi olmuştuk sonra teker teker öıktılar. Nursuz suratsız kişiler geldi 😒
minikcasper Kybele23 ben mi 😅 10 dk bekledim kapıda daha napayım. Zaten kalabalık değildi 2 kişi daha vardı onlarda mama sandalyesine gelmişti. Buraya getirmemişler
Seval22 halitefe abim evlenmeden önce 5 6 yıl bimde çalıştı sağolsun benim çeyizi kendi çeyizini tamamlamıştı şimdide çok önemli büyük bir ürün olunca sağolsun arkadaşlarından rica ediyor benim için