Havvatubaa Normal doğum istiyorum ama o kadar çok korkuyorum ki hep içimde kalsın diyor bir yanım bir yanım hemen gelsin istiyor
Dlk0640 Havvatubaa canım zor değil bedenine ve kendine güven can candan ayrılıyor illaki zorlukları oluyor ama bebeğini kucağına aldığında anda bütün her şeyi unutuyorsun bir mucizeye şahit olmak.Düsunsene 9 ay boyunca bebeğine kavuşmak için gün sayıyorsun ve o mucize gün geliyor sonunda hep o sancı esnasında bebeğini düşün 💕
Burcuu3761 Havvatubaa korkmayın bencede normal doğum kadar rahat bişey olamaz doğumdan 2 saat sonra hiçbişey olmamış gibi insan ayaklanıyor ben çok istedim ama mecburi sezaryen oldum çok zorlandım ve normal doğumdan daha da korkutucuydu😔
Iremfirat bende aynı moddayım korku telaş tedirginlik ama bi an oncede gelsin istemek🤦🏾♀️ Herkes yaptıysa bende yaparımdiye gaza getiriyorum kendımı🤪ve mumkun mertebe bişey okumuyorum, izlemiyorum, herkesin doğumu acı eşiği farklı..😌
molsalkim Ben iki Doğum şeklini de yaşadım kolay değil tabiki normal doğum ama gerçekten geçiyo bitiyo ve meleğin kucağında bu süreci güzel karşılamak sakin olmak gerekli doğum anı ilk görüş tentene temas mutlaka yaşanılması gerekli şartlar müsaitse doğumla ilgili bol okuma araştırma egzersizler bol haraket gerekli Korkmanın size hiçbir faydası yok aksine doğumunuzu bile zorlaştırabilir kendinize güvenin başarabilirim diyin güçlü olun su gibi gelir inşallah