Nzlierdm Kızlar 32 haftalık gebeyim ve basen bacak bölgemde çatlaklarım oluştu iyice artmasını istemiyorum hem tedavi edici hemde çatlak önleyici Bi krem arıyorum önerisi olan var mı? 🙈
ikizannesi2985 Nzlierdm ben johnsons baby nin bebek yağını kullanıyorum. Şuanda 29 haftalığım ve ikiz olduğu için kocamaan bi göbeğim var ama bir tane bile çatlak olmadı bende şimdiye kadar🧿 inşallah da olmaz🙏
Blackk34 humeyra-du at kılı fırçası olayı çok kafamı karıştırdı kaşıma vs çatlak arttırıyor diyorlar at kılı da çatlak ihtimalini arttırır mı?
Nzlierdm ikizannesi2985 maşallah ne güzel inşallahta olmaz 🙏🤭 birazda vücut yapısıyla alakalı sanırım
Nzlierdm Bebek yağı hindistan cevizi yağı zeytinyağı ve vazelin karıştırıp kullandım bu zamana kadar ama malesef ki basen bölgesindeki çatlaklardan kaçamadım 🙄
ikizannesi2985 Nzlierdm valla bilmiyorum ki. En ufak kilo almada bacaklarım çatlar aslında. Annemin de öyledir ama bebe yağını görümcem tavsiye etti o yüzden kullandım. Onun da hiç bi yeri çatlamadı. Etkili sanırım baya