Sdymzlm prensesannesii_ yok kıllanma yapmadı, yapsa farkederdim çünkü hiç bişey yok göbeğimde, kıllanmamı yapıyormuş bilmiyordum.
prensesannesii_ Sdymzlm saç çıksın gürleşsin diye çocuklara falan sürerler ya zeytinyağını o yüzden sordum
Busraaygin prensesannesii_ benim ultrasona göre 33+6 son adet tarihine göre 31+6 haftalık hamileyim ve ben 28 haftalıkken kullanmaya başladım çok şükür en ufak bir çatlak yok vücuttan vücuda değişiyor demekki
Adeviye prensesannesii_ umarım benim hala çok büyük değil içimde saklıyorum 😊 tabi çatlama genetik vücut kuru ve hassassa daha çok çatlıyormuş
Sdymzlm prensesannesii_ yok canım henüz öyle bişey olmadı ama söylediğin iyi oldu sürmeyeyim bende belki yapacak zamanla.
prensesannesii_ Normalde aktuellere sabahtan giderim hiç bişey bulamam bugün 1 de gittim son bir tane küvet seti kalmış onu da ben aldım kalitesi falan gayet güzel plastiği falan soluk durmuyor renkler gayet canli
Papatya3 prensesannesii_ haftadan sonra baslamisti kasintilarim, karin geriliyo, kuruyunca kasinti oluyo. Kasindigi zaman yag veya krem surmek lazim :)