A-F-B arkadaslar cok sacma bi konu olabilir ama merak ediyorum esim cok kola iciyor ve benim de canım istiyor artık bende günde 2-3 bardak iciyorum dikkat etmeye calısıyorum en fazla 2 bardak icmeye çalısıyorum yani sizce cok mu zararlı yada 1 bardak içsem bişey olur mu zaten kahve ve çay içmiyorum bu arada 16+3 haftalık hamileyim
Pinkyellow A-F-B 35 haftaligim benimde canım istiyor ama daha hiç ağzıma sürmedim canım normalde bile zararli heleki gelişim aşamasındaki bebislerimiz için ne kadar zararlıdır ..
EsinCemreDogan A-F-B Kolanın normalde de çok zararlı olduğunu biliyoruz, ki şuan hamileyiz. Bebeğimizi düşünmemiz lazım. Doktorunuza sorun bence, çok canınız istiyorsa ne şekilde tüketmeniz gerektiğini söyler 💐
Lamia65 A-F-B İçmezsen daha iyi olur canım. Yani bebeğinin salığı senin için önemli mi yoksa kola içmen mi bunu düşün bi daha içmiycen. Benimde mesela en başından cips canım çekiyor 35+4 haftalığım agzıma bile sürmedim korkumdan.Bebeğime zararı falan olur diye
Girlpowerbabe A-F-B günde 2-3 bardak çok fazla değil mi ya? Bu alışkanlığınızı en kısa sürede bırakmalısınız bence.. Biz de eşimle çok kola içerdik önceden ama ben içemediğim için canım istemesin diye o da içmiyor artık bıraktı zaten o kadar uzun zaman oldu ki kola içmeyeli artık canım hiç istemiyor önüme koysalar içmem heralde
cigdemoktav Ara sıra can çekince içilir ama istikrarlı bi şekilde günde 2 bardak süt gibi içilmez içinde asit olduğu için zarar .
ekrnz Bana doktorum sadece hafta bir bardak verdi kola veya kahve tercih senin dedi . Okadar tehlikeli bişeyi günde 2 3 bardak içmek heleki hamileyken doktora sormaksızın yapılmamamsı gereken bişey
Ayseozmenucar A-F-B kesinlıkle içme gunde biri bırak haftada birle bari kısıtla bebeği zararı illa ki vardır ama çevremde cola tuketıp dogum sonrası bebek sancısıyla uğraşan tanıdıklarım oldu ki o gunlerini zorlukla geçirme derim
Ozdmrkbraa A-F-B günde 2-3 bardak içmek size de çok gelmedi mi yani ilk gebeliğiniz olsa bile bedende tek can değilsiniz bunu düşünmek için tecrübeniz olmasına gerek yok çünkü kola normalde de zararlı olan bi içecek hele ki hamilelikte günlük içecek şekilde davranmanız bebeğinizin ve sizin sağlığınız için sakıncalı bir durum. Hem eşinizin de size destek olması gerekmez mi benim de eşim çok sever öyle içecekleri hamileliğimi öğrendiğimden beri çok nadir eve alır sırf canım isterse içemem diye sadece onun bardağından bir yudum içiyorum nefsim körelsin diye size naçizane tavsiyem bedende tek can değilsiniz normalde de sağlıksız olan şeylere gebelikte biraz daha fazla dikkat edin umarım kırıcı bişey söylememişimdir 💐 sağlıkla kalın
Duru999 A-F-B merhaba gelisim asamasindasiniz icmeyin. Cok caniniz cekerse dilinize deydirin kendinizi avutun. Benimde kocam surekli pepsi icer ve ben pepsiya bayilirim. Ama hic icmedim dilime deydirdim yetindim onunla.
deletedmom559 A-F-B Kızlar bu ilaçları kullanan var mı acaba doktorum dun verdi nasıl kullanılıyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim aç mı tok mu hepsi üst üste mi kullanıyor? ocean mummy omega 3 multivitamin multimineral Gyno ferro sanol D3 vitamini
A-F-B deletedmom559 ocean mummyi bi gün decavit kullanıyorum yani bi gün biri bi gün biri öyle söyledi d vitaminini her gün kullanıyorum ama doktor bana ekmeğe 15 damla damlat dedi öyle ye dedi bide bu decavit ve ocean mummy tok karnına bide aç karnına gynoferon diye bi ilaç var onu kullanıyorum
Pembgl deletedmom559 ocean ve d3 ü gündüz tok karnına iç gyno ferroyu akşam yatarken iç 2-3 saat öncesine kadar süt ürünü ve çay tüketme Demir’in emilimini azaltır sabah içince bulantı yapabiliyor ben bu şekilde tüketiyorum
deletedmom559 A-F-B ocean mummy hergun bitane alayım Gyno ferro sanol da hergun mu içeyim acaba yada sizin gibi Bi gün biri Bi gün digeri mi icmeliyim D3 vitamini de eczacı 3 damla günde demiş az mı 3 damla acaba
SnFk A-F-B normalde doğal maden suyu haricinde hiç bir asitli içecek önerilmiyor. Kaldı ki cola normalde de doğal olmayan içerisinde bir sürü yapay madde bulunduran bir içecek. Cola yerine doğal maden suyu içmeyi deneyebilirsin bence.
A-F-B SnFk esime mesaj yazdım aksama maden suyu al diye normalde meyveli var onu içmiyordum ama sade alsın onu icerim canım isterse onunla nefsimi körlerim
A-F-B deletedmom559 bana galiba ağır olur diye bi gün biri bi gün biri demis olabilir ben cok zayıfım cunku d vitamini de aynı sekilde düsünüyorum
Burcumtlg deletedmom559 ocean’ı her gün bir tok kan hapını kahvaltıdan 1 saat önce. Aç karınla. Ama mide bulantısı vs yaparsa kahvaltıdan 1 saat sonra içmenin öneririm. Biz hastalarımıza öyle veriyoruz. Doktor tavsiyesi ile. her kan hapı kabız yapar bu Arada bol su için lütfen. d3 vit ise ekmeğe yoğurda suya vs doktorunuz kaç damla dedi ise her gün tok karınla alın derim🌸