Mary06 aysenurksgl 6 tane şok dolaştım bir tanesinde bile rastlamadım, hayır millet ne ara kapıyor bunları çok geç de gitmemiştim markete
Mom046 Mary06 Bence doğru değil bende aldım fotoğrafı da yukarıda bakabilirsiniz gayet iyi mama sandalyesi Biz cok beğendik
zynb_ozkn Mary06 bende ya insan ne kadar heyecanlanıyor değilmi bebeğine bişeyler alınca çok güzel duygular bunlar normalde asla erken uyanamam sırf küvet için 8 buçukta kalktım dedim ay bebeğim şimdiden beni anneliğie hazırladı onun için nasıl uyanıyorum
Tgncr05 Mary06 aynen canım ama şu yorgan falan şokta daha ucuzdu o yüzden onları bugün şoktan aldım bende şu an cumayı iple çekiyorum😊
hulya1406 Mary06 alt açma olarak geçenlerde iki ay önce BİM’e gelmişti çok güzeldi ordan aldım ben yastığıyla beraber.Gelirse yine ordan almanızı tavsiye ederim.
Deletedmom424 Mom046 valla bana da ablam küvet falan e bebekten alacaktı şok reklamını görünce şoktan al aynı ürün diyor herkes dedim. Gidip bakmış beğenmiş güzel olmasa almazdı daha elime geçmedi ama balıklı falan olması birde küvetin giderinin olması çok iyi ☺️
Mom046 Deletedmom424 Görsel kalite iyi duruyor benimde küvet kafamda yoktu e bebekten bakarım dedim ama annemle cok beğendik takımı aldım 😊
Prensesannesiesma Ben de anne yanı yatağı ile ter havlusu aldım bence gayet güzel ve şık anne yanı yatağı benim hoşuma gitti inşallah sağ salim kullanırız bebişlerimize 🙏
minikcasper Hayriye1410 bisim buradaki de öyle akıllılar maşrapa getirmiş 10 tane var ama ne küvet ne kova yok. Sorunca da getirilmedi buraya dediler o zaman niye maşrapa var dedim ses çıkmadı 😅😅😅 ben anlamadım bu işi.