65 ile başladım, bugün kontrolüm vardı. 31+4’teyim kızım 1996 gr, benim 73 kg. 3 hafta önce 72 idim kızım da 1300 gr idi. Karbonhidrat tüketmiyorum arada çok nadiren beyaz ekmek böyle lavaş, pide tarzı kızarmış ince ince çok severim ama onu da böyle haftada bir öğünde az bi parça. Tam buğday tüketiyorum. Günde 10 bin adımla başladım ama artık 4000 adım ile devam ediyorum 2 aydır, düzenli yürüyüşlerimi 8 aydır aksatmadım. Tuzu çok azalttım ama ağzım boş durmuyo sabah 7.30’da kahvaltı (domates, salatalık, 4-5 zeytin, peynir, kibrit kutusu büyüklüğünde avakado, 500 ml su, bazen yanına yoğurt, 1 adet haşlanmış yumurta) bir saat sonra meyve, yine 1 saat sonra gibi 1 çay bardağı kefir, öğlene doğru yoğurt, salatalık. Sonra bi avuç badem fındık ceviz gibi karışık çerez, sonrasında yulaf süt ve kuru üzüm karıştırıyorum. Sonrasında yine başka bir meyve ve akşam yemeğine kadar genelde 2-2.5 litre su tüketiyorum yani Allah var iyi yiyorum. Aldığım 8 kiloyu hak etmişim bence🥰🙈 Bu arada vücudumda yürüyüş su vs olmasına rağmen ödem de mevcut 😑