nazeninhanim Pamuklu ,önden düğmeli pijama takımı aldım, lohusa takımları bana yersiz süslü dantelli ve çirkin geliyor. Bir daha giymeyeceğim şeylere 300 lira para vermekte bana göre israf yerine çok güzel takımlar aldım trendyoldan 😂
aybarsdefne 61Aysen yok canım kapalı olduğum için görmüyorlar gezmede felan 😂ama ilk doğumumda dan diye odaya girdiler askılı vardı üstümde nasıl saklayacağımı şaşırdım bi anda görseler (yobazlar) yok şöyle yok böyle bi ton şey söylerler 😂
Hilalblc-12 Nurggggl bende baktım kalın olanı yoktu hepsi ince penye . Benim de kasımda doğumum o yüzden önden düğmeli pijama takımı aldm daha rahat olacağını düşünüyorum
Nurggggl Hilalblc-12 ben de öyle düşünüyorum ama etrafındakiler sürekli al al gençsin şıkır şıkır giyin diye baskı yapıyolar 😂😂😂😂 o an insan şıkır şıkır giyinmeyi de nasi düşünür bilemedim ama
Mary06 Bebiss123 her ikinden de birer tane almayı düşünüyorum, ne olur ne olmaz. Ama ben iki parça olmasındansa tek parça gecelik giymek daha pratik olur karnımız alt tarafımız hassas olacak bir şey değmemesi lazım çnk