Blablahdhd Sizde durumlar nasıl kızlar?hiç uyanmak istemiyorum bacaklarım cok ağırıyor.karnımda ufak ufak çatlaklarım oluşmaya baslamış karnımda.sizde varmı? Bide bebiş kiloları ne alemde
ikizminikler Blablahdhd ben 25 im karnım resmen yarıldı mosmor her yeri 😭 sağım solum öyle acıyor ki geceleri uyuyamıyorum sabahlarıda uykum gelmiyo aksine
daisybebek Blablahdhd Gece uyku sorunum çok yok Allah a şükür wc ye kalkma derdi o bende hep vardı zaten. 34+4 üm bu ana kadar şükür gücüm yerindeydi ama dünden beri nazar mı değdi bilmiyorum kafamı kaldıracak halim yok, uykulu güçsüz haldeyim ve çalışıyorum 23 ekim de izine ayrılıcam 37. Haftam olacak ama gün geçmiyor Allahım güç ve sabır ver diyorum 🙏
Edizinannesii Blablahdhd bende halsizlik değilde artık agirlastigim için yerimden kalkamama durumu var maalesef 🤦♀️ gece uykuları haram hele sabah namazından sonra asla uyuyamiyorsun bazen öğleye yakın uyku bastırıyor 1 saat uyur uyumaz bisey oluyor 🤦♀️ çatlaklara gelince sadece bacağımın üst kısmında ve sol göğsümde oluştu oda 1 hafta içinde oldu onun haricinde çok şükür çok bi catlagim olmadı 🤲 ama sağ göğsümün ucu sızlıyor 3 gündür sizde de oluyor mu 🤷♀️
Elfynsmr Blablahdhd 29+5 im 28. Haftadan beri sanki ilk aylardaki gibi bi uyku hali sürekli uyumak geliyor içimden. Gece 1 kere kalkıyorum ama dönerken sürekli uyanıyorum. Sabah uyanınca bacaklarımı refleks olarak geriyorum uyuşmuş oluyor. Çatlaklarım birden oldu benim popomda üst bacaklarımda oluştu bi gecede halbuki yağda kullanıyorum beyaz tenlilerde daha çok oluyormuş sanırım
bebisloading Ben de 30+5im, hep sol tarafa doğru yatıyorum,sol tarafım çok ağrıyor kalçalarım.. Eşim masaj yapınca biraz azalıyor. Bende gece uyanmaları 2ye çıktı, sizde durum nasıl?
Blablahdhd ikizminikler ondandır cnm cok normal bizim tek olmasına rağmen çatladı.gögüslerim çok kötü benimde mosmor
ikizminikler Blablahdhd benim göğüs değilde bacaklarıma kadar indi vajinanın üst kısmı bile çatlamış 🤦🏻♀️ Bunlar beyaza dönünce böyle parlayacaklarmı acaba
cigdemoktav Bugün 32.haftama girdim karnımda bişey çatlak falan yok şükür ama ağrılarım fena ya dışarı çıkamıyorum o derece gece desem zırt pırt wc kalkıyorum uyku eh işte en son bebek 1900 gramdı
Blablahdhd ikizminikler evet benim de vajina üstünde var anlam veremedim sivilce sandım ilk başta ama bence onlar catlak😞
Blablahdhd Edizinannesii ara ara sızlıyor hiç dokunmayın geçiyor.benim gögüsler aldı başını gitti cok catladı
Bilgemert Bende geceleri 2-3 kez uyanıyorum sonrasında uyumak daha zor. Gobegimde çatlak yok ama kalçamda ve belimin yanlarında oldu. Yan yatmaktan kollarım artık tutmuyor. Az kaldı minnosum için sabır ☺️
Blablahdhd Elfynsmr geceleri uyanmam yok fakat bende tuvalete cok kalkıyorum.ayaklarımı gerince hemen kasılıyor ve kramp giriyor ona uyandığım Cok oluyor🤓
Edizinannesii Blablahdhd ben hindistan cevizi yağı kullandım aslında çatlamaya çok meyilli vücudum bekarkende kilo alıp vermeden dolayı bi kaç catlagim olması umarım son olur dahada catlamaz🤦♀️
sedasuzan Blablahdhd bende de aynı durum bende bugün bununla ilgili post açmayı düşünüyodum iyi oldu gördüğüm 34+2olduk ben vücudum ağrımasa bütün gün yatarım o derece artk önceden böyle değildi hiç kalkasım gelmiyo şimdiler de 5 gün önce gittim doktora 2500 kg geldi