YelizMami Kızlar sizce kullanış lı mı alan kullanan bakan bilen varmı oda takımı alıcam beşik konusunda kararsızım düşüncelerinizi bekliyorumm🤗🤰🏼🙈
DidemYldrm YelizMami ben büyük aldım 5 yaşına kadar yayabiliyor doğar doğmaz odasında yatırmayı düşünüyorum
MasalAlparslanMom YelizMami kiracılıkta ekstra gereksiz fiyat farkı bence. Gönül tabiki en güzelini istesede kiracı olup 5 6 sene sonrasına da beşik hesabı yapıp büyüyen almadım ben. Ev sahibiyseniz tabiki çok amaçlısı mantıklı 😇
Deletedmom0067 YelizMami bilmem bende oda takimi aldim ama 10 ayliknhala yanimizda yatiyor 1 ay sonra kucuk kardesim gelecek yanima imsallah onunla odasinda yatmayi ogrenir
YelizMami Deletedmom0067 doğduğunda yatırmaya başlasan daha iyi alışmaz mı bilmiyorum ki Benim de ilk deneyimim olucak acıkcası😂🙈
YelizMami İleriye dönük mantıklı geliyor yerim de var ama bilmiyorum ya kararsız kaldım genede yani baza şeklini aldığında kullanışlı olur mu sizce
Fatma YelizMami ben büyüyen beşik aldım çok mantıklı geldiği için her 5 yılda bir yatak almaktansa Bitane alırım dedim ama ilk başta odasında yatmayacagı için yanıma da anne yanı beşiği aldım
SemihDamlaDalan YelizMami büyüyen beşikler daha mantıklı bence hem onda açıldıktan sonra 12-15 yaşına kadar yatabiliyor çok kullanışlı benim annemde öyle kullanmış bize çok memnunduk☺
YelizMami SemihDamlaDalan tercihim ondan yana olucak gibi o zmaan enazından birey olana kadar kullanırız diye düşünüyorum gardolap ını da 3-4 kapılı alıcam çünkü Allah'ın izniyle🤰🏼🤗
Deletedmom0067 YelizMami dogdugunda yanindan ayirmaya kiyarsan yatirirsin ama 2 saniye bile ayrilmak istemiceksin🙂 ve ilk zamanlar gece 10 defa kalkiyor kalkip odaya gitmek yerine koynunda emzirip birlikte uyuyacaksiniz 3n guzeli bu
SemihDamlaDalan YelizMami bende öyle düşünüyorum henüz cinsiyetimiz belli değil ama bakalım şuan 16 haftalığım ☺☺
Fatma YelizMami yenidoğmuş bir bebek anneye her dakika muhtaç yeni bir dünyaya alışcam bende bebeğimde. Bana çok doğru gelmiyor ayırmak.
Aliasaff YelizMami büyüyen beşik aldım 4 yaşına kadar kullanabilir diğer sepet beşiği alıcaktık ama 1 yaşından sonra kullanamiycak masraf boşuna diye düşündük