Elf2422 Kızlar 24 haftalık olduk 7 kilo aldım bu normal mi fazla mi siz kaç haftalık kaç kilo aldınız ☺️
Mugee09 Elf2422 tam bir ay önce bir buçuk kilo kadardı bir aydada en fazla olsa olsa bir kilo almasmdr belki , bünye meselesi birazda canım dikkat etmende de fayda var
Umutluuu Elf2422 ay aynıymışız bende 24 haftalık 7 kilo aldım. Bana çok gibi geliyo ama doktorum normal olduğunu söyledi. Çevremdekilerde sadece göbeğin var kafana takma diyorlar ama inşallah bana moral olsun diye demiyolardır 😅
Nilirem Elf2422 bende 7 aldım cnm birde dikkat ettgm halde ama son 1 aydr cok acıkıyorum 3 ögün ve ara ögünlerle anck bastryrum kendmi😣
Neseli68 Ben de 2 kilo aldım. 56 idim 58 oldum. Ama siz daha düşük kilo ile hamile kaldıysanız hızlı almanız normal gibi geldi 😊
Girlpowerbabe Elf2422 biraz fazla olmuş ben 26. Haftadayım 4 kilo aldım doktorum bu haftaya kadar en fazla 4-5 kilo alınmasını ideal görüyoruz demişti
Elf2422 Benim çok iştahım açıldı ilk günden beri doymuyorum mide bulantısıda yaşamadım almaya meilli bir vücudum var bakalım kaçla bitirecez 😁