melikeNr Gizemtylnnnn Emzirme yastığı tercih meselesi ama ben alicam Reflü yatağı kesinlikle al bebek icin herkes çok öneriyor göğüs ucu kremi fln al muslin bezlerden al onlarda çok amaçlı
Minnak_annesi34 Gizemtylnnnn benimki gecen senenin yaz bebegi kizimin ikinci kisi😆😆😆masallah sağlıcakla gelsin
Nasippp Gizemtylnnnn bence emzirme yastığı çok gerekli olMayabilir ben almam şahsen ama puset örtüsü alırım
Gizemtylnnnn fosforlukalem benim ondan da vsr duruşu değişik olduğu için hareketli bi bebek olursa düşme riski var diye düşüp almıştım yatarken rahatlık açısından🤷 bilemedim
fosforlukalem Gizemtylnnnn yan korumalı olanlar var. Onlardan tercih edebilirsiniz. Ben gece yanıma alacaksam da reflü yastığına yatırıyorum mesela. Daha güvenli oluyor korumaları sayesinde
Birminiginannesi Gizemtylnnnn benim annemde yapıyor baby nest vs ama biz konuşmuyoruz 😃o yuzden başkasına yaptırıyorum bayanda instegramda takipcisi var işte ticaret kadını olmuş ama anne olamamış
Myssr Gizemtylnnnn herhangi bi yastik kullancm ben bide muslin ortu aldim hem kundak hem puset ortusu hem kurilamak icin kullancam