turansmom1 Kızlar acil yardimcı olurmusunuz sabah 5den bu yana sancım var düzenlimi düzensiz mi bilmiyorum ama yoğun şekilde adet ağrısı çekiyorum buz gibi ter döküyorum. Kaç dakikada bir sancı gelir neye göre hesaplamalıyım?
begumseker turansmom1 bu uygulamada kasılma sayar var kimsenin haberi yok galiba.. ben ordan takip edip sancılarım sıklaştığında doktora gittim..
Zehracik turansmom1 Sağına soluna dön 1-2 saat içinde geçmiyorsa dk tutmaya başla benim genelde sancı geldiği zaman sola dönünce geçiyor birden kuş gibi hafifliyorum. Geçmiyorsa doğum sancısidir.
06busraa Sıklaşacak cok az dinlendırıp seni geri başlayacak cök kalk yap bacım sancı geldıkce artar o sekılde Allah bi avazda kurtarsn
turansmom1 06busraa yapmaya çalışsamda olmuyor ayakta duramıyorum ki sanki bacaklarım yok öyle bir ağrı vuruyor canım kimsede yok yardım alabileceğim evde
ArasMom34 5 10 dk bir vurur doğum sancısı birde en kötü vucut duşu al yalancı sancılar olunca işe yarıyor rahatlatıp geçiriyor
turansmom1 ArasMom34 bacaklarımın üzerinde duracak gücüm yokki karnım taş gibi oluyor sanki saga sola dönmeye calışıyorum çok uykum var diye oda olmuyor
Guluc turansmom1 benimde öle oluyordu belime sicak su tut geverse yalancıdır en kolay öle anlaşılıyor
06busraa turansmom1 bol bol cök kalk yap suyun altında daha faydali tecrubelıyım 🤣 yorulursun ama değer
turansmom1 06busraa valla yapmaya calışıyirum ama olmuyor evi temizledim belki doğururum diye banamısın demiyir benim oğlan üşütmüş olabilir miyim acaba?
Busekrkmz turansmom1 doğum sancısı dinlenince geçmez uyutmaz kasıklardan çok belinize vurur yerinde duramazsınız
turansmom1 Busekrkmz yalancı sancılarım vuruyordu ama bu kadar çok vurmuyordu bilmiyorum vallaha geçti zaten bugunde doğurmadım yarina Allah kerim😂