Hamilelik boyunca burda ki hikayeleri okudum doğum bana çok uzak geliyordu bir gün bende yazabilecek miyim acaba diyordum şükürler olsun bana da nasip oldu🤲
Sezeryan olacağım daha önceden planlı olduğu için bebeğin gelişimine göre doktorum günümüzü belirledi 02.10.2020 olarak günümüzü aldık korku heyecan hepsi bir arada sabah 07.45 de hastaneye gittik yarım saat içinde beni doğuma aldılar 08.33 de Muhammed Buğram dünyaya geldi 3765gr 51 cm olarak onu görünce inanın tüm korku herşey bitiyor bebeği önden çıkardıkları için tek derdiniz ameliyat bitsin yanına gideyim oluyor Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah.
Sezeryanın en sıkıntılı tarafı benim için baş ağrısı oldu kahve bir nebze de olsa hafifletti o yüzden doğumdan sonra içebildiğiniz kadar kahve için onun dışında çok fazla zorlanmadım ilk ayağa kaldırdıklarında biraz zorlanıyorsunuz sonra zaten yürüdükçe daha da rahat oluyor. Sezeryan zor diyenlere aldırış etmeyin doğum bu hangisi kolay ki meleklerimiz için herşeye değer kokusunu içinize çektikçe acı falan kalmıyor darısı başınıza inşallah sevgili happymom annelerim 🤲😊🥰