nazeninhanim Mcakir ya ilk anlamadım pıt pıt gibi bir his kasıklarımda. meğer bebekmiş . Hissetmediysen henüz 20. Haftaya kadar yolu ilk gebeliklerde. Ama müthiş bir his. Yatağına düz uzan ve elini karnına koy çok yorgun olma. Orada yaramazlık yapıyor olacak annesi..
cagla24 Mcakir 17.haftada hissetmiştim ilk hareketini 💙👼🏻🐾 şimdi 38+6 olduk doğmasını bekliyoruz heyecanla
Tgbcyln Mercimeginannesi123 elimi kasığıma bastırıyorum sessiz bir ortamdaysa böyle atıyor kalp gibi kendimce öyle hissediyorum 🙈
Byzaoz Mcakir bizde 19.haftadayiz pit pit biseyler hissediyorum yemeklerden sonrada biraz biseyler hissediyo gibiyim ama daha net bir sekilde hissetmedim. 🙂
Susaminannesiii Tgbcyln atardamar atması. Aort atması. O haftalarda cok sık oluyor kemdi atardamarınız.
Mercimeginannesi123 Tgbcyln kuzum o kendi atardamarımız 😁 tekmesini bile hissedemiyorken içindeki kalbi hissetmek imkansiz bence 😁
Seftalininannesi11 melikeNr bizde 19 + 4 üz aynı sanki karın gurultusu gibi net bişey anlıyamadım henüz ☺️
Aloneanqel Mcakir 19 san sonra kesin hissedersin. İlk başta korktum içimde birşey vurunca 🤗 çok hafif vurdu ama şok olmuştum şimdi vurmayınca , heyecanla uyanıp vurmasını bekler oldum 🙈🙏🏻🙏🏻
Susaminannesiii Ahsend49 bebegin kesesinin üst ucu 20.haftada göbek deliği hizasına gelir. Bebeginiz 20.haftadan önce daha asagıdadır doktorunuza sorabilirsiniz
morsunbul95 Mcakir cok zayıf kucuk.bir hareket oldu sanki.minik.hickirik.gibi. Sonra her gece esime sariilinca babasini tekmeledi oglum. Simdi esimle ayri yatiyoruz. Megerse derdi beni anne karnindayken bile paylasmamak 😂😂😂
Duru999 Mcakir merhaba. 16 haftamda baloncuk gibi biseyler hiss etdim. Belirgin biseyler zaman ilerledikce oluyor bebek kilo alip kaslari guclendikce. Simdi 27+5 resmen fir fir donuyor karnim dalga veriyor😃
Mcakir Duru999 bende baloncuk gibi şeyler hissediyorum doktoruma sordum olabilir dedi . Ama tabi ilk gebeliğim. Ayırt edemiyorum acaba yanılıyor muyum gaz olabilir mi die 😊
Smyrpd Mcakir 21-22. Hafta gibi net hissettim ben 😊 şuan 30dayız maşallah kaburgalarıma kaburgalarıma vuruyor Acıtıyor uyutmuyor 🤦🏼♀️ Uyuyabiliyosan uyu bol bol şimdilerde 😂
Smyrpd Mcakir 21-22. Hafta gibi net hissettim ben 😊 şuan 30dayız maşallah kaburgalarıma kaburgalarıma vuruyor Acıtıyor uyutmuyor 🤦🏼♀️ Uyuyabiliyosan uyu bol bol şimdilerde 😂
Zdgnsym93 Tgbcyln merhaba sağlıkla gelsin minik :) nasıl oluyor acaba kalp atışını ne şekilde hissediyoruz benim ilk gebeliğim birşeyler hissediyorum ama hangisi ne bilemiyorum 🙂