Neyazsamkabuletmiyorsun1 38+3 üm yatsıyı kılmadan yatmıştım şimdi uyandım nişanım gelmiş 🤩🙁 çok değişik hissediyorum oğlumda nişanım kahverengiydi Bir gün sonra kırmızı olunca doğmuştu ama şimdi kırmızıya yakın Sancı falan yok ne yapayım kızlar bekliym mi evde
Anne2_ Neyazsamkabuletmiyorsun1 Sancını bekle canm gelirse git Allah ım banada nasip etsin doğumu inşallah dua et bana 41+1 le bekliyorum hiç bişey yok daha😔
ecembugra53 Neyazsamkabuletmiyorsun1 bekle canımmbenim de geldi bekliyorum cunku 😊😍 aynıyız hadi inş kolay doğumlarımız olsun doktorun sancıların 10 dal inince gel demişti gitme suyun gelmediyse bekle Sancılarımı canım
buseyusuf27 Neyazsamkabuletmiyorsun1 bnce sancı gelınce gıt yoksa bosuna hstanede olursun kz arkdsm 35 de nısanı geldı 37 de doguma grdı suyunuda ebeler patlattı sancı cektı baya 2gun hstnede kldı dogurmk ıcın acele etme bnce sugun gelmesını bkle tabı evın ıcınde yürü squat yap
Neyazsamkabuletmiyorsun1 ecembugra53 bende hiç sancı yok bel ağrısı var hafif ayyyyy 🤩😞😞😞 korkuyorum 😂
buseyusuf27 Neyazsamkabuletmiyorsun1 normal bazı kısılerde pembemsı yada kırmızı gelyomus sümüksü ise nişandr
ecembugra53 Neyazsamkabuletmiyorsun1 korkma bu dırımda sakin ol bebeği strese sokma canım 😊 bol dua et inş kolay doğumlar yaparız tek avaz da
Ayten1994 Neyazsamkabuletmiyorsun1 kiz dogdunmu? ALLAH ANALI BABALI ETSIN .HAYRINI GOR INSEALLAH AMIN
buseyusuf27 Neyazsamkabuletmiyorsun1 yu ıyınıs 🤗 sızın yemklerı yıyor esım sdce annem gelsınde bol hol yer artık 😁 seneye de ıns tayın olur antep fln