Aksoytetik cagla24 çok az kalmış maşallah 🧿 benim 113 ama içimdeki ses daha erken gelicek diyor. Sezeryan olucak nasipse
Bus_ak18 cagla24 yaaa inşallah sorun yoktur ama rabbim herseyin en iyiisni bilir. Bebek nasıl gelmek isterse öyle geliyor zaten 🤗 çatı muayenesi zor mu bana haber et olurmu?
cagla24 Bus_ak18 oldum muayenemi güzel geçti ben biraz kastım ama 5 saniye falan sürdü anlamadan bitti hemen 😂 normal doğuma engel bir şey yok dedi doktorum beklicez bakalım paşanın keyfini ☺️
cagla24 Zng elle canım 5 saniye falan sürdü açılmam yok çatım normal doğuma müsaitmiş bebek kanala girmemiş
Papatyali cagla24 son 73 ama daha erken olur dedi doktorum ikinci gebeliğim ilki normal oldu 38+3 te inşallah bu da 38 39.Cu haftalarda gelir 40a kadar beklemek istemem 😇
Pinkyellow cagla24 inşallah şuan normal doğum pozisyonundayiz kafamızda kanala girdi son 32 gün kaldı ama bence daha erken gelcek gibi oğluşum :)
cagla24 Pinkyellow biz 38+5 iz kanalda değiliz hâlâ 😂 zaten 36 da zor döndük tembellik yapıyoruz biraz 🙊 sağlıcakla gelsin minnak ❤️
cagla24 Eslem23 açıklık yok bebiş kanalda değil sancı en fazla 50 gördüm ilk defa 😂 doğuramıcam kızlar emin oldum 🤦🏼♀️
cagla24 kadriyEbe hayırlısı olsun inşallah bizde çatı muayenesi olduk açılma yok bebiş de kanalda değilmiş 🥺
Aksoytetik cagla24 amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla gelsim rabbim tüm hamişlere tek avazda kolay doğum nasip etsin 🙏🧿
Bus_ak18 cagla24 yaa gerçekten mi sevindim senin adına🤗 uzun zamandır birliktelik ve vajinal muayene olmaynca biraz gerginim ama doktorum çatı muayenesi istycekmi bakalım
Eslem23 cagla24 ay canım günlerimiz aynı durumlarımız aynı takipteyim bakalım hangimizin paşası erken gelecek 😅