Eceunverkanra cagla24 Ben de oyle saniyordum ama 2 gun onceki fake sancilardan sonra artik suphelerim var dogrusu 😂
cagla24 Eceunverkanra benim dün kasık ağrılarım oldu bugün feci bir bel ağrısıyla uyandım ama şu an hiçbir şey yok geçti 🤦🏼♀️😂
Kelebek34 hayalmehlika benimde son 6 , en son Çarşamba gittm 1 cm acılman var dedi hala bekliyorum ara ara sancılarım oluyor geçiyor onun dışında tık yok 🙄
hayalmehlika Kelebek34 ara ara olan hatırlatma sancılar bile Umut vaat ediyor 😄 günümüz aynı imiş bebeğiniz erkek mi
Eceunverkanra cagla24 Ya haahxshhs benim de var agrilarim arada regl olmusum da agrim varmis gibi oluyo sonra geciyor sanirim acilma baslayinca boyle oluyor dogum baslamasa bile bu da bi seydir 🥺😅
Ezgito cagla24 benim de 37+5 3 gündür belim ağrıyor. Pazartesi nstye giricem. Sanci nasıl olur bu geçmeyen bel ağrısı ne demek heyecanlanıyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
cagla24 Eceunverkanra aynen bugün regl ağrısı gibi ağrıyla uyandım belim karnım ağrıyordu sonra geçti ara ara yoklayıp gidiyor pazartesi ne dicek bakalım doktorum senin kontrol çarşamba mıydı
Eceunverkanra cagla24 Evet Carsamba benim de, valla benim de var adet olacak kadar sancilar da anca o kadar simdilik hayirlisi kuzum😅
cagla24 Eceunverkanra 6 günüm kaldı benim çember daraldı iyice umarım açılma flaan vardır artık haberleşelim pazartesi günü tekrar yazarım kontrolden sonra 😂 merve de aramızdan ayrıldı kaldık baş başa 🥺
cagla24 Eceunverkanra ben sumru gizem ve merveyi bekliyorum heyecanla 😂 doğurunca hemen yazarım ben bekletmeden 🤣
cagla24 Eceunverkanra hahahah evet bebişlerden imkan bulursak yazarız da 🤣 bunlar doğurup bizi unuttular sanki ya bekliyorum her gün yok doğum hikayesi 🥺
Eceunverkanra cagla24 Hahaha o da olabilir her sey dogurana kadarmis 😂😂😂 kendimi su an kullanilmis hissettim hahaha
cagla24 Eceunverkanra yas arkadaşlığımız doğurana kadar mıydı 😂 bu arada sen happy kids üyeliği oluşturacak mısın indirdim ama forum açmadım ben 🙊
cagla24 Eceunverkanra https://imgyukle.com/i/58541f Çağan’ım ♥️ böyle bir post açılmıştı bende paylaşmışken sana da atayım teyzesi 🙊
cagla24 Ezgito doğuma işaret diyorlar ama bende düzenli bir şey yok henüz akşam üzerine kadar ara ara geldi gitti şu an turp gibiyim 😂