cagla24 Eslem23 haftada 200 gramdan hesap ederek 3,800 kilo bekliyorum dedi doktorum yani 41’e kadar falan beklersek bu sefer kilosu da artacak 4 olur ortalama
cagla24 Mgersn o korku heyecanı sona saklayın son zamanlar daha kötü oluyor her an tetikte oluyorsunuz 😂
Mgersn cagla24 zaten o zamanları düşünmek bile istemiyorum zaten anksiyete var bende normalde korkudan tansiyon falan kalmıyo o zaman nolur bilemem 😀
cagla24 asiltosumm35 düşersiniz Allahın izniyle 🤲🏻 çok çok değişik hisler hiç bir şekilde tarif edemem 🥰 sağlıcakla gelsin hepsi inşallah ❤️
Nasippp cagla24 aminn inş canım aynen var artık doğuma gün saymak istiyorum 😂 sağlıcakla kucağınıza alın inş 🥰
cagla24 Mervenur_kcbs yok canım doğurup seni yalnız bırakır mıyım 🙈 ama aklımızda olsun doğurmadan önce birbirimizi etiketleyip haber verelim böyle ☺️
cagla24 Mervenur_kcbs çatı muayenesi biraz gerilimliydi 😂 ilk bi kastım kendimi ama kısa sürüyor zaten
Bus_ak18 Rabia1226 bende de akıntı iyice arttı nişandan şüphelendim ama öyle belirgin bir belirti yok hayırlısı bakalım 🙄🤗