Boncugummmm bende 3.Kez kalbi durdu 1.kurtajmda rahim ici polip varmış doktor histereskopi yaptı geçen sene temizlendi ben bayiltilamdim belimden iğne ile opersyn oldu oldu izledim çok kısa sürdü rahim egikms onu da düzeltti sonra ben acele ettim tekrr gbeyim sandım denedik cnki kimyasal gebelik yaşamışım ara verdik tekrr gebe kaldım pihtlsmam çıkmıştı iğne başladık kaybettim onuda kalbi durdu neyse dedim genetik temiz cıktı başka doktora gttm oda bana vitaminler başlattı gebe kalmadan kan sulandiri iğne 0.6 baslatin dedim kalırsam hop gene gebe kaldım bu pandemi de denedik eşim evde die acele ettim sanki çocuk olmak zorunda beynimi şartlamışım adete ama hepsi o dediğin çevre yüzünden oluyor mayısta kaybettim gene bu bebegide iğnelere rağmen 3.kurtajimi oldum ve bıraktım herşeyi aşırı kilo almıştım 75 den 63 e indim smdi rahatladım hafifledim hocaya da gittik bu süreçte subyan varmis muska takioz smdi tekrr dusunuos 3.'yu kimse bilmio aileler dişinda kürtaj oldgmu tekrr milletin lafini çekemem demistim smdide öle kimse bilmicek ztn yasayan anlar bu durumu yaşamayan boş konuşur rahim filmi çekilcem bende bağışıklık testide yaptrdn temiz