Sedaaaaaaccccaannsssns 14.haftamdayim doktorum cinsiyet için %70 erkek dedi. Peki bu cinsiyet değişir mi ???????? 🤔 Yani aa yanlış görmüşüm der mii ?????
AslHnna Sedaaaaaaccccaannsssns 😂 kullanıcı adını görünce bi gülme geldi, sesli okuyunca falan. Benim bildiğim değişmez artık o minik organını görmüşse zor :)) net bir şekilde emindir. Yani ben zannetmiyorum.. hayrlı olsun bu arada rabbim kucağına sağ Salim sorunsuz almanı nasip etsin. Amin
emine86 Sedaaaaaaccccaannsssns değişebilir canım ilk hamileliğim de bize de yüzde verip kız demişti oğlum oldu
Elfynsmr Sedaaaaaaccccaannsssns detaylıya girene kadar değişme ihtimali oluyor canım bazen kordon erkek sanılmasına sebep olabiliyor
Mry02 Sedaaaaaaccccaannsssns ben yaşadım aynısını 14 haftada erkeğe benziyor kolay kolay yanılmam dedi 18 haftada başka Bi doktor kıza benziyor dedi şuan 20 haftalık olduk ve daha gitmedim bilmiyorum sağlıklı olsunda inşallah
Acemianne27 Değişebilir benim doktorum 15 haftaya kadar kız dedi detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik
Elfynsmr Sedaaaaaaccccaannsssns netlelir büyük ihtimalle de doktorlar riske atmayalım diye detaylıya kadar kesin söylemiyor
Defneninannesi19 Sedaaaaaaccccaannsssns değişebilir alışveriş için bence bekleyin ayrıntılıya kadar erkek bebek sandılar kızım oldu 1 yaşında 😊2.ye hamileyim ayrıntılı en güvenilir bence