glsmatar Hiç bir fikrim yok kaynana isminide istemiyorum kimsenin laf etmiyeceği Kuran’da da geçen bı kız ismi arıyorum
Defneninannesi19 glsmatar bir kızım var adı asel defne ikinci de kız olursa aden bilge düşünüyorum aden cennet bahçesi demek asel de cennetteki bal ırmağı bir ismi bu şekilde seçtik
ekrnz Az önce bi ankette gördüm elisa demişler Cennetin bi kapısını bekleyen meleğin ismiymiş aynı zamandada Allahın sözü ve yemini anlamına geliyormış
Didi6 ekrnz Elisa gayrimüslim bir isim aslında https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/elisa-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
Cml_e07 Kızlar alya mı derin mi sizce bi de Eylül ismini sevıyorum ama herkes eylulle ilgili bir anın yok ki çocukta kasımda doğacak diyorlar herkes bisey diyor ya :(
Ebru-isil Cml_e07 herkese çok sorma canım kafan karışır içine sineni seç sonuçta bebiş senin bebişin herkes yorum yapar ilkaki 😊
Ulkuirem Benimde kızım olucak eslem düşünüyoruz fikir olabilir defne arya elzem bunlarda hoş isimler 🙂😇
EsmaAsena Benim kızımın ismi de Aysima teyzesi 🥰 bukre, Mihri, kayra, ilgare, Eva, defne, duru, doğa… bu gibi isimler çok hoşuma gidiyor. Belki fikir olur sana da 🌼
Ozdenkekec Baebişimşze isimler -Asya -ipek -Alin -Alya -Tanem -Liya -deren -aslı -aysima -mila -Aslıhan ben böyle bi liste yaptım canım hoşuma giden isimler karar verdik İpek Alya olacak inşalalh😊
aslihanaslans Ozdenkekec bende bebişime ipek ismini düşünüyorum , benim ismimde aslıhan sizin listenizde var bence aslı koyun çünkü herkes aslı diyor kimse aslıhan demiyor sadece kullanan olarak bir öneri 😊 şimdiden hayırlısı olsun inşallah