Aksyy Arkadaşlar ben 39+5 haftalık hamileyim normelde hiç olmazdı bu gün çokca karnımda sertleşmeler oldu. Doğum belirtisi olabilir mi yaşayan varmı
buseyusuf27 Aksyy yalancı kasılmalar olblr cnm duzensız ıse korkck bsy yok duzenlı olursa doktorunla ıletısıme gec 👍🏻 kasılmalarını takıp et
Aksyy Ronyaseda doktora gittiniz mi acaba yada iletişime geçtinz mi benim yarın sabah kontrolüm çünkü
Rumeys-1820 39+6 dan selam olsun. Karında sertleşme bende de var. Doktorum suyun gelmediyse sıkıntı yok dedi
Rumeys-1820 Aksyy İkinci gebeliğim bu. Suni sancıyı ilkinde aldım bin pişman oldum. Bunda istemiyorum inşaallah. Doğal yöntemlerin hepsine başvuruyorum şu anda.. Siz neler yapıyorsunuz?
Aksyy buseyusuf27 yani gün içinde çok oluyor Bi anda sertleşiyor serleşince adet ağrısı gibi hafif ağrı oluyor alt tarafta, 🤷🏻♀️ ama 1 dk filan sürüyor
Aksyy Rumeys-1820 Rumeys-1820 bende bol yürüyüş suquart egzersiz yapıyorum ama gelen giden yok kilosu da 20 gün önce 3300 demişti doktor şimdi Allah bilir kaç oldu, 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ kilolu diye normel doğum yapmazlarsa üzülürüm 😅
buseyusuf27 Aksyy evet aynen öyle gunde 5 kere flan olması normal duzensız bır sekılde yanı 5dk yada 10 dk 1 olmayan agrı yalancı kasılmadır.