Zeyyno_ Elacrn Aralık 15 demişlerdi ta gebeliğin başında henüz kontrole gidemedim Kızım olcak Hayırlısıyla İnşallah 🥰🥰🤲🤲🤲🧿
Zeyno25-bykl 14 Aralık da ben doğum yapicam inşallah 🤲 üçüncü bebeğim 37 +6 haftaligim sadece beş kilo aldım 60 la hamile kaldım şuan 65 kiloyum 🤭
Ayferol0 Ahsenimveben Amin inşallah 🙏🏻 Yok sancı ağrı hissetmiyorum nstde de sancı çıkmıyor açılmada yok bekliyoruz bakalım sizde var mı herhangi bir şey
Ahsenimveben Ayferol0 bende de belirgin bir şey yok ishal oluyor gibiyim bu son günler birde bugün sanki adet olacakmışım gibi bir his oldu ama tik yok hala yarın kontrolüm var dr. A bakalım.ne diyecek
Elif0 Erbaylies Allah sağ salim hayırlısıyla kavustursun bizi sağlıkla insallah 😍 Canım senden korona testi istiyormu hastane
Elif0 Erbaylies benim annem refakatçi eşimde bizi bırakıcak hastaneye, ziyaretci yasak hastane belge cıkarıcakmıs eşim ve annem icin
Erbaylies Elif0 benimde annem refakatçi eşim bırakacak ama kayınvalidem bende gelicem diye tutturdu 😂 nasıl gelecek bilmiyorum 🤷🏻♀️
Mrvteacher Zeyyno_ benim de öyle nişanım geldi 4 gün önce muayeneden sonra ama hala tık yok kasılmalar düzensiz oluyor 1 parmak açıklık vardı sadece