Elmaveannesi Elacrn benimde aralik 19 gözüküyor nasipse :) benimde kızım olacak insallah🧚♀️ suan 29+4 olduk 🌸 eksikler nasil gidiyor kizlar? Ne aldik ,ne almadik ?
Deniz-67 Betulorn benımde suyum fazla ıdı 24 sınırdı 19 a dusmus ama ben yememe dikkt ediyordum ama artık canım okdr çok seyler ıstıokı arada yıyıoom🙈artık dayanamıom ve başı aşşaya dönmüş sizde nasıl
Betulorn Deniz-67 ben 28 de kontrole gittim kilosu 2 hafta geriden geliyor 1040 gr. İki hafta sonra tekrar gel dedi kendimde 68 kiloyla başladım şuan 75 kiloyum bakalım kontrolde ne diyecek bayağıda. Nefessiz kalıyorum bu aralar zor nefes alıyorum
Deniz-67 Betulorn erken olur dedımı sana da canım 2 hafta onden ve gerıden gelmesı normal dıo doktorlar neler ye dedı sana dr pekı
Deletedmom424 Elacrn 30+4 üm 😊 Kızımız olacak hayırlısıyla. Rabbim herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin
Tgcprngll Elacrn Bende Aralık prensesi bekliyorum yılın son ayında yanımızda olacak yeni bir yıla girerken dört kişi olacağız…😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Semanurry Elacrn benim kızım olacak 20-24 aralık doğum olcak şuan da bu şekilde son anda ne olur bilemem 💓 Defne Hüma koyacağız ismini de 😍