Tugbaali 38+4 1 cm açıklıkla yatışım yapıldı🙄 1 cm açıklıkla nezaman doğum olucak ki eve de göndermediler 🙄
teletabi Tugbaali sancılarınız nasıl? 1 cm le neden yatırdılar ki? Beni 2 cm le geri göndermişlerdi gerçi yürütüp açılma ilerliyomu diye bakıp yollamışlardı ama bildiğim kadarıyla 3 cm den yukarı açılmalarda yatış yapılıyor
Fatovebebegi Tugbaali benim iki gun once 2 cm ile eve yolladilae yarin muanem var ama sezeryan olucam cunku donmedi oglum 🙄
Tugbaali teletabi sancılarım sık 50 den düşmüyo 100 ü görüyo ama cok kısa sürüyo, kasılma cok fazla ama ilerleme yok🤷🏻♀️
Tugbaali Fatovebebegi bende eve gidiyim dedim ama yollamıyo doktorum, ne suyum geldi ne nişanım hc bi ilerlemede yok
Tugbaali minnakmina malesef açılma 1,5 🙄 ama kasılma ve sancılar devam ediyo oyüzden çıkış vermiyo hala
lizge Tugbaali 3 cm var benım eve geldım bıraz garip olmuş 1 cmle 41 haftaya kadar bıle gidebilirsin ha 1 ha 0 ayni şey bizim için dedı doktorum
Tugbaali lizge sancı ve kasılma olduğu için hala çıkarmak istemiyo ama acılmada olmuyo sunide vermem dedi şuan beklıyorum
minnakmina Tugbaali açılma çok az hastanede tutmanın anlamı yok aslında evde daha rahat çekersiniz sancınızı doktorun bir bildigi vardır mutlaka
Tugbaali minnakmina evde sancı çekmeye de karşı 🤷🏻♀️ Burda çek benim gözetimim altın da diyo şimdi acıklıga bakılcak sancılarım devam ediyo hala
Tugbaali minnakmina acılma hala 1 cm ama sancı ve kasılma devam ediyo oyuzden eve gonderemiyo bebegi bukadar kasılmayla riske atamam dedi.. sabah 6 ya kadar bekleyip suni vericek artık olmazsa sezeryan mecbur