Burcuu123 Anneler hamileliğimin başlarlarında sağ tarafa dönük yattım sola yatamam ben 30 haftalığım 2 haftaya yakın sola Dönük yattım ama şimdi sağa dönüp yatıyorum sola dönüp yatmakta ısrarcı olunca yatamıyorum neden böyle oldu acaba
Zeytin Burcuu123 sola yatmak gerekiyor ya her şekilde uyuyabiliyor sola dönük uyuyamıyordum ben de. Hatta kaburga kemiklerim kırılmış gibi acıyordu sol tarafta. Şimdi 39. Haftayı dolduruyorum artık yatmak imkansız gibi oturarak uyumayı deneyeceğim 🤢
SevDin Burcuu123 bende soluma yatmaya çalışıyorum uyuşunca sağa dönüyorum ama uyandığımda kendimi hep sırt üstü buluyorum normalde sırt üstü yatamam beynim zonkluyor kalbim küt küt atıyor çok merak ediyorum o şekilde nasıl uyanıyorum diye
Burcuu123 Zeytin 30 haftalıkken ben bile zorlanıyorum nefesim daralıyor bir sağ bir sola dönüp duruyorum uyku gözümden akıyo son haftalarda kendimi düşünemiyorum o zaman 😫🙄
melek87 soluma yatıyorum solum agriyo sağıma yatıyorum sağım agriyo sabaha kadar dön dur uyumak tam bir işkence😔37 haftalığım bende