Eymenkuzusu Kızlar yeni hamile olduğumu öğrendim. Ankarada oturuyorum ve şehir hastanesine gideceğim. Orada önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz? Rahime Bedir Fındık hanımefendiye giden oldu mu
Mrmr1 Eymenkuzusu necati hançerlioğlu bildiğim kadarıyla gebe takibi yapıyormuş bende daha önce post açmıştım ve çok çok fazla öneriyorlar aklına gelen tüm soruları sorabilir mişsin çok nazik biriymiş
def-ne Eymenkuzusu bende şehir hastanesinde takipteyim 39. Haftamdayım Necati hoca da çok iyi ilgili ve kesinlikle tavsiye ediyorum Rıfat Taner Aksoy böyle Güler yüzlü ilgili doktora rastlamadım çok iyi bi doktor
tbmn Eymenkuzusu Ben oraya gidiyorum muayene için ve doğumumu orada düşünüyorum Dr tavsiyesi olarak Fatma Salih çok ilgili
tbmn Eymenkuzusu Dr Necati Hançerlioğlu 36 haftadan ilerisine bakıyor diye biliyorum ama gene de bir araştırın MHRS den bakabilirsiniz
Diilekk19 Eymenkuzusu bende oraya gidiyorum ama hep hafta hafta muyane ediyorlar belli haftalar da belli doktorlar oluyor istediğim doktora hiç sıra alamadım daha mhrs de kaç haftalık ise o doktora veriyor belli bir doktor olmuyor sürekli
Diilekk19 Eymenkuzusu sabit kalmak istedim ama pandemiden mi yoksa böle mi oluyor bilmiyorum mesela bir doktora gittim 12. Haftam da sonra 16.haftada aynı doktora sıra almak istedim mhrs kaç haftalıksınız diye soruyor ona göre veriyor hastane de aynı şekilde haftanıza göre doktora yönlendiriyorlar tek doktor olsa iyi tabi ki ama şu dönemde muayne olduğuma bakıyorum sadece 😂
tbmn Eymenkuzusu ben 26+ 6 oldum zamanla öğreniyorsunuz benim de bilgim yoktu ama tavsiye ederim Fatma Salih çok iyi bir doktor benim öneri alabileceğim bir durum olmadı ama giderek öğrendim burdan da tavsiye aldım belirli bir zaman sonra biraz uğraştırdı ama 😅
tbmn Eymenkuzusu Doktor seçimi yapıyordum beğenmediğimde bir sonra ki muayene de başka bir doktor seçimi yapıyordum