halitefe Arkadaşlar buradan alışveriş yapan var mı ürünleri çok uygun ama kumaşları falan yumuşak mı bebek için uygun mu kararsız kaldım
Serifeisitmir halitefe canım ben mont ve alt açma aldım gayet güzel geldi ama kıyafet bilmiyorum nasıldır bende deneme amaçlı aldım ama aldıklarım güzel
Cemrenur halitefe ben aldım harikaaa😍 geri kalan eksiklerini de ordan tamamlayacağım. Yıkadım utuledim renkleri de akmadi çok kaliteli
Unlukacar halitefe canım hem uygun hem kaliteli istiyorsan e bebeğe bak hiç değilse kolay iadesi var ürünleri pamuk ben çok güzel ürünler aldım bilmediğin yerlerden alma bence
Hale34 halitefe sökük ve kumaslari kotu oyle resimlerine aldanmayin cogu kumaso naylansu vr 1 kez yikamada rengi felan kalmıyor yazip soylediginizdede biz firmalarin urunlerini satiyoruz bizden kaynakli degil diyorlar civile ebebege felan bakin en azindan paraniz bosa gitmez
Mmeloo Bence bilmediğiniz mağazadan dokunmadan alışveriş yapmayın derim. Çünkü bebeklerin ciltleri aşırı hassas oluyor
halitefe Mmeloo yüzde 100 pamuk yazıyor ama işte dediğiniz gibi dokunmayınca insan bilemiyor bende çok dışarı çıkmadan internetten yavaş yavaş halledeyim diyordum
bburcu halitefe 5li çıkış seti zıbın falan almıştım iç çamaşırı aldım 6 ay sonrası için. Berbat yani hayatta giydirilmez 🙄
Nrcnnn Bende alışveriş yaptım müslin,Pazen örtü ve çorap aldım o paraya öyle geldi Müslini felan sert buldum parasına göre bence malı
tbmn halitefe Ben bebeğime ordan aldım organik ürünleri falan var onlar da güzel onlardan da almıştım
halitefe bburcu ya söylediğiniz çok iyi oldu iyi ki yazmışım direk alacaktım uygun diye ben yine bilindik mağazalardan alayım
gunessare Bende almıştim gayet güzeldi ürünleri. Alacağınız ürünün açıklama kısmını okuyun %100 pamuk yazanlar yumuşacık harika. Düşük penye kalitesi yazanlar var onların kalitesi kötü onları tercih etmezseniz sıkıntı yaşamazsınız.