banudagli Kızlar hamileliğimin başlarında ve ortalarında göğüslerim aşırı dolgun ve sertti ama şimdi 33teyim resmen söndüler. Daha da şişmeleri gerekmiyor muydu ya niye öyle oldu sizce? Aranızda bunu yaşayan veya bilgisi olan var mı??
Aden23 banudagli benimde öyleydi taş gibi ve gergindi. Şimdi daha yumuşadılar acısı geçti. İlk hamileliğimde de öyle olmuştu. Bence normal
Akty0753 banudagli evet canım benimde öyleydi şuan39+3haftaligim sondüler hatta bugun anneme diyorum bazilarinin göğsü kocaman benimkiler daha sonük duruyo 😂dogumdan sonra şişerler dedi süt olca için
Deletedmom95 banudagli hormonlardan sanırım. Sütle alakası yok canım şimdiden onun stresine girme o bile etkiler sütünü.
Havagul Benim de gögüslerim çok karardı ve çillendi sizde de böyle bişey var mı acaba hep merak ediyorum
Elifbebek Havagul benimd gogusumde 4,5 tane cil car canim onu fark ettim bebde demekki baskalarinda da oluyomus normal heralde 😊
banudagli Havagul Bende de tek bi yerde var çillenme ve ben de sadece bende mi vardır diye düşünüyodum😊