0201ma Hayırlı akşamlar anne adayları 🌸 Gebelik son aylarda limonlu su içmenin zararı olur mu? Ayrıca aşırı kilo almamak için yada kurtulmak için neler yapılabilir ? Herkes sağlıkla kucagına alsın yavrusunu inşallah 🥰
B_isik 0201ma geçen gün televizyonda bir doktor demişti limonlu su hamileliğin il 3-4 ayı içilmese daha iyiymiş 4 aydan sonra da çok abartmamak kaydıyla içilebilirmiş o da ani tansiyon düşüklüğü olmasın bayılma flan diye
deniiizz 0201ma tansiyonu düşürebilir,kanı inceltir ve karaciğeri yorar demişti doktorum o yüzden abartmadan içmek gerek miktarına dikkat ederek :)
0201ma Elvanay bende son gidişimde biraz tansiyon yüksekliği vardı düşürürse daha fazla yararı olabilir 🤭
0201ma B_isik 33 haftadayım bende son gidişimde biraz tansiyon yüksekliği vardı düşürürse daha fazla yararı olabilir o zaman 🌸
B_isik 0201ma canım o zaman iyi olur hem limonlu su çok sağlıklı tansiyonun da yüksekse iyi gelir ya benim de tansiyonum gep düşük napıcam bilmiyorum tuzlu yiyorum çıksın diye öyle de şişiyorum