banuuyusuf 38 haftalık oldum kızlar devlet hastanesinde olacak doğumum kendimi hiç hazır hissetmiyorum çok korkuyorum korkularımı nasıl yenicem nasıl olcak😔
Elvanay banuuyusuf dogumuma 4gun kaldı hicc korkmuyorum doğumdan.. tek endişem baş ağrısı .bence sende sakın ol canım mevlam ne eylerse güzel eyler zorda bırakmaz bizleri emin ol…
Lamia65 banuuyusuf 31 gün kaldı tahmini. Ama en iyisini bilen ALLAH’tır❤️ Normal dogum olucak benimki
banuuyusuf ArasMom34 hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla gelsinde normal sezeryan hangisi daha zor bilemedim 😔
ipekayan ArasMom34 neden cumaya kadar bekliyor acaba merak ettim benimde son 8 gün çatım pek müsait değil ama 15 ine kadar bekleyelim dedi
Elvanay banuuyusuf Amin canım saolsın 🥰inanki hiç korkma dilinden duanı düşürme yeter doğum esnasında bu dediğimi hatırla güzel anne🥰🌹
ArasMom34 banuuyusuf hayırlısı bakalım bebiş ve benim için hangisi hayırlısıyla o olsun sende sağlıkla al kucağına 🙏
Fatma3447 banuuyusuf 38 haftalık ölü normal doğum yaptım birkere zor ama sonrasıhemen kendine geliyorsun sezeryan öyle değilmiş benim odamdaki bayan sezeryan olmuştu çok ağrısı vardı ve sanki doğum yapmamış gibi kilosu hep duruyordu
ArasMom34 ipekayan benimkisi iri bebek olduğundan birde benim doğum sancım var 33. Haftadan beri açılmada yok bu sebeplerden dolayı cumaya kadar daha bekleyelim daha fazla seni zorlamıcam dedi doktorum
ipekayan ArasMom34 anladım benim kilosu az diye bekleyelim dedi. Sağlıkla gelsin yavrularımz 🤗 Allah kolay doğumlar nasip etsin 🤲