Akagiz 32.haftada şiddetli bel ağrısı çözüm varmıdır 😏😏😏hic hareket etmememe rağmen ağrıyor neyapmalıyim ? Aynı dertten muzdarip olanlarr toplasinn🙄
Sis Akagiz geberiyorum resmen sancıdan bide indi şimdi kalçama o belağrısı, nefesimi kesiyor.. 35 haftalıgım biran önce doğsun istiyorum gebelik boyunca çektigim tek sıkıntı belağrısı neyaptımsada hiçbir işe yaramadıı yattıgım yerden kalkamaz oldum
Dmlkrts Akagiz 33 haftalığm sırf bu agrilar yüzünden 2 günde bir acillik oluyorum serum iğne ancak kendime geliyorum ama benim skolyozum var 1000 kat daha fazlasıyla ağrı acı cekiyorum günlerinde sağlıkla gelsinler insallah
kkugu Artık bel ağrısından yürüyemiyorum ayaga kalktıgımda da topalıyorum acıdan artık sag tarafım kalcama kadar vuruyor
Hope8 Akagiz 33+5 deyiz en korkuncunu ben cekiyorumdur heralde belim ve sırtımda ki ağrı yüzünden yürüyemiyorum en fazla 10 dakika ayakta kalabiliyorum yatsamda otursamda kalksamda hiçbi şekilde geçmiyo ağlıyorum artık yürüyememek beni çok kötü yaptı Allah göstermesin ama felcli gibi oluyorum çok kötü böyle bi ağrı yok bian önce doğurmak istiyorum halim çok kötü böyle giderse normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum 😔
Akagiz Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar yalnz değilmişim demekki. Cok zor. Peki dr ne diyor bu duruma🙄krem falan suremezmiyiz.?
Minikcivciv10 Akagiz Maalesef hiçbir şey vermiyor benimki şimdi huzursuz bacak sendromu da başladı yapılacak bişey yok takviye veremem diyor doktorum