cansuece stres yapma ya geliyo geçiyo insallah kolay dogumun olur ☺ Cumartesi gecesi pazara baglayan gece yani gece birden nişanım geldi 38+3 te ama sancım yok hafiften adet sancısı gibi bel ve karın agrısı vardı gece 2 de nişan geldi 4 gibi kan gelınce gittik hastaneye muayene etti ebe megersem 6 cm açılma ama sancı sıfor suyumda gelmedi saat 5 olmuştu 6 yada kadar bekledik 7 oldu hala sancı yok sonra suyumu patlattılar sonra sancım oldu suni vermediler bak o ara sancı oldugunda bagırma kendını sıkma internetten nefes tekniklerine bak acıyı nefes alıp vermeyle karsıla yemın ederim cok işe yaradı zaten sancıdan sonra bi geçiyo o ara dinleniyosun gülüp mıhabnet ediyosun ye dogru 10 cm ulaştım o ara çataldaydım tam hatırlamıyorım beni 8 cm ken tuvalet yapar pozisyonda ıkındırdılar yerde sancı gelince ıkınma hissi kendiliginden geliyo çatala cıktıgımda bi ara sancım gitti sancı gidince ıkınmada gitti o ara sanırım suni sancı verdiler ama kendi sancın gibi zaten sonra 7 bucukta tam dogdu oglum rahatladım ☺Baska aklına gelen sorı varsa sor canım ama stres yapma yürüyüs yap duşa gir sürekli sıcak suda çömel kalk çömel kalk ev işi yap ama baya gün içinde yürü