Fleyla FatmaSagir sadece 7 güncük 🙈 ağrılarım oluyo hissediyorum ama gelmeye niyeti yok sanırım kızımın 🤣🤦🏻♀️
FatmaSagir Ozdmrkbraa bendede balkabapı oldu 28. Haftaya girdim ortalama 1 kilo ve 38 cm olması gerekiyor o ölçüde hesaplanarak heralde yapılıyor oyüzden normal diye düşünüyorum 30 dan sonra çabu geçiyor diyorlar birşey kalmadı canım
Ozdmrkbraa FatmaSagir 26+2 de gittiğimde 1100gr dı boyu da 35cmdi şu an ne durumda bilmiyorum o zaman bu balkabağı benzetmesi doğru öyle mi bana biraz fazla büyük gibi geldi de ondan 🤭🥰
FatmaSagir Bu tek rakamları görünce nasıl mutlu oluyorum rabbim bütün hamileleri biran önce kucağına almayı nasip etsin 😘😘😘
FatmaSagir Ozdmrkbraa ben 25 de gittiğimde 930gr dı oyüzden normal gibi değerlendirebiliriz hangi şehirdesin acaba
Mervenur_kcbs Xxz bende merakla bekliyorum kendimden 😂😂ama gelmedi gitti ya 😂bizimkiler dalga geçiyor artık 😂çocuk yapmayı becerdinde doğurmayı beceremedin die 😂😂
Ebruaydn Esraaelisa1 pazartesi 38 olucam karar vermedik aslında kilosu herşeyi iyi olduğu için doktor pazartesi geldiğinde dönemezse eğer sezaryan dedi ama belli değil daha