Merve1656 evet bende öyle düşünüyorum ama doğduktan sonra nasıl geçti deniyormuş ☺️☺️☺️

EbruTrky canım bende 35+6 olduk ağrımız 100 lerde çıkıyor nst de 2 sn açılmam var ama ben hiç ağrı hissetmiyorum doktorum ne olur ne olmaz diye ciğer geliştirici yaptı yani her an doğumumuz olabilir allah yardımcımız olsun inşallah 🤲

FatmaSagir son 11 günüm kaldı 🙄 ve hala normal mi sezeryan mı karar veremedim 😔 morelim bozuk uykularım kaçıyor normal doğum için birşey yapmadım hiç Pilates squat falan hiçbişi yapmadım. Yapamazsam diye korkuyorum. Tek derdim bebeğime bişi olmasın da sancı çekerim sorun değil

Zeeeynepp amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı bize bağışlasın sabahlara kadar ağrım oluyor ama buna da şükür doktorum kasılmaları hissediyorsun dedi nst de çok aşırı bi sancı çıkmıyor ama benim çok ağrım oluyor 😔

Allahın izniyle son 43 çok şükür çok az kaldı allahıma bin şükür Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💕💕💕❤️