FatmaSagir 2 gun ama hic bir belirti yok
Doğuma kaç gününüz kaldı hamişler:)
FatmaSagir son 13 🤗
turansmom1 benim aşağıda göbek hizamda
113 ❤️🍯🌽
Ozdmrkbraa bendede balkabapı oldu 28. Haftaya girdim ortalama 1 kilo ve 38 cm olması gerekiyor o ölçüde hesaplanarak heralde yapılıyor oyüzden normal diye düşünüyorum 30 dan sonra çabu geçiyor diyorlar birşey kalmadı canım
Bu tek rakamları görünce nasıl mutlu oluyorum rabbim bütün hamileleri biran önce kucağına almayı nasip etsin 😘😘😘
FatmaSagir 26+2 de gittiğimde 1100gr dı boyu da 35cmdi şu an ne durumda bilmiyorum o zaman bu balkabağı benzetmesi doğru öyle mi bana biraz fazla büyük gibi geldi de ondan 🤭🥰
- Düzenlendi
FatmaSagir 8 gün gösteriyor🙈🙈🙈🙈🙈🙈
FatmaSagir sooon 48 🙏🙏🙏💓
Mervenur_kcbs senin doğum hikayeni merakla bekliyorum . Burda sürekli görüyorum 😀
FatmaSagir amin inşallah hep birlikte sağlıkla alalım kucağımiza 🤲🤲
FatmaSagir sanırım yarın suniyle doğum yapıcam 🤭
Ozdmrkbraa ben 25 de gittiğimde 930gr dı oyüzden normal gibi değerlendirebiliriz hangi şehirdesin acaba
Esraaelisa1 pazartesi 38 olucam karar vermedik aslında kilosu herşeyi iyi olduğu için doktor pazartesi geldiğinde dönemezse eğer sezaryan dedi ama belli değil daha
Xxz bende merakla bekliyorum kendimden 😂😂ama gelmedi gitti ya 😂bizimkiler dalga geçiyor artık 😂çocuk yapmayı becerdinde doğurmayı beceremedin die 😂😂
Mihrimah41 yaaa o kadar erken en güzel rakam olsa gerek koca bir 0 👍👍👍 ilk dopum mu
FatmaSagir yok canm ikinci Allah kısmet ederse 💕
Mervenur_kcbs 🤣🤣🤣 gelir gelir çeyiz sandığı değil ya bu . Sayılı zamanı var nasılsa 💓😀💓
Mihrimah41 amin rabbim kucağına almayı nasip etsin
FatmaSagir niğdedeyim kuzum sen