begumseker Hanzade06 ben 36da hazırlamıştım ama ne koycağım listem filan hazırdı tık tık hallettim. Ama 32-33te hazırlanabilir yani. Ayrı ayrı yapmıştım bebekle benim valizi. Daha iyi oldu o şekilde
cansusrc Ben de 38 im herşey yıkadım ama ütüleyip koyması var. Bu arada yanınıza bebek için mama ve anne için rezene çayı almalı mıyım
Mevakusunannesi cansusrc ben mama almayı düşünmüyorum göğüs pompası aldım inşallah sütüm gelir gelmezse alınır hemen hipp in mamasını öneriyorlar ama hemen mamaya yönelmeyi yanlış buluyorum
Aysesen80 Mevakusunannesi kızım olacak canım bebek normal pozisyonda ama doktorum sezeryancı gibi o yüzden şimdi Baska doktora gidecem bakalım o ne diyecek :)
Minikmucizem6119 Bizde 34 haftalığız ama kıyafetlerimizi yıkadık. Ütülenip hazırlanması lazım ayrıca birkaç eksik var alınacak 🙄 rahat rahat oturuyoruz valla 🤪🤣
cansusrc Mevakusunannesi ya hemen mamaya yönelmek niyetiyle sormadım ama süt gelmezse de çocuğu hipoglisemiye sokmak istemem. Süt sağma makinesini alayım en iyisi yanıma ben de
Kesici Mevakusunannesi sütün gelmezse doktor ver diyor canım. Uzun süre aç kalırsa sarılık oluyor çocuk
Aysesen80 Mevakusunannesi siirtte yaşıyorum canım suyu biraz azalmış sık kontrol edecek doktor salı Bi daha gidecem normal gelmezse suni ile deneyecek olmazsa en son çare sezeryan dedi doktor
Mevakusunannesi cansusrc aynen bence ilk onunla deneyin gelmezse hepimiz mecbur vercez mama bir de şırınga ya da kaşık biberonu tavsiye ediyorlar biberon vermeyin diyorlar
cico-20 Hanzade06 sorma yaa bugun catı muayenesı oldum artkk yarın işin ciddieytını anlayp belkı hazrlarım😂🙈ama her an uyuyasım vr halsızm yaa
Hanzade06 Reysare Benimde kafamda netleşirse sorun yok ama düşündükçe harekete geçmedikçe geç kalıyorum gibi geliyor :)