Yarim_Kilo_Kiyma Kızlar Allah nasip ederse ilk doğumum olacak. Hiç bilgim yok. Çok merak ediyorum. Acaba doğum’dan ne kadar zaman sonra regl oldunuz ? Çünkü en yakın arkadaşımdan 2 yıl olmadım diye duyunca çok şaşırdım 🙄🙄
Utkununannesi Yarim_Kilo_Kiyma kişiden kişiye bünyeden bünyeye göre değişir 40ı cıkar çıkmaz hemen adet olan da var 1 yıl olmayanda. Ben 4 ay sonra adet olmuştum
ballarinannesidirr Yarim_Kilo_Kiyma bende emziriyodum emzirmeyi 1 bucuk yaşında kestim ve kestiğim ay âdet oldum süt tutmuş dediler yani 1 buçuk sene sonra oldum ben
Yarim_Kilo_Kiyma ballarinannesidirr İlk kez duyuyorum gerçekten mi 🤔 Emzirmek tutuyor demek . Teşekkürler
emine86 Yarim_Kilo_Kiyma sana bağlı bazıları hemen oluyor bazıları uzun bir süre olmuyor emzirme döneminde düzenli olan da var olmayan da var regl . Vücudunuza bağlı. Ben 40 im çıktıktan 2 gün sonra regl oldum ve tekrar hamile kalana kadar hiç aksamadı günü
Aselm25 Benim 7.ayda yaklaşık 35 gün süren lekelenmem olmuştu ondan sonra kızım 1 yaşına girdikten sonra düzenli olarak adet oldum
Zehrasadiye Bende iki ay sonra oldum kisiden kisiye degisiyor benim komsum iki yil emzirse cocugu olmiyor diyor taki emzirmeyi birakana kadar 🤔
Kbrazs Ben dogum yaptiktan sonra ertesi ay adet oldum ve emziriyodum hic aksaklik olmadi bende her ay düzenli bi sekilde oldum bi degisiklik olmamisti benim döngüde.